Räknäs Väg och VIllaförening

AKTUELLT

Tidigare nyheter

Först på morgonen jobbade båtägarna med att ta upp bommarna och flytta badflotten.

Så här fint blev det när tistlarna är borta!

Senaste nytt


Städdagen 17 oktober


Som vanligt hade vi vår städdag i oktober, och trots Corona - kom ett 40-tal deltagare. Vi hade strålande höstväder, ganska vindstilla och mycket god stämning.

Anslagstavlor sattes upp, avslagna tistlar krattades ihop och stranden städades och "inventerades". Avslutning med grillad korv förstås.


Ami presenterade vår nya hemsida och Facebooksidan Rädda Aspvik samt informerade om kommande nyhetsbrev. Johan gav en uppdatering på planprocessen. Där pågår intensiv dialog med kommunen samtidigt som kommunen skickar ut konstig enkät till Betsede där de ber dem där kommentera VÅR planprocess, Märkligt. Rädda Aspvik-sidan på Facebook ger argumenten MOT exploateringen och Skrivunder - protestlistan är vår möjlighet att uppmärksamma kommunen på att många medborgare är emot detta. Så få vänner och bekanta, era barn och släktingar att skriva under!

Senaste nytt

Ny hemsida och sociala medier


Nu har vi startat en ny layout på hemsidan, som också ligger på en plattform där vi kan göra lite mer finesser än tidigare. Det är samma domän-namn - dvs rvv.se som tidigare, men vi hoppas att vi med den ska kunna levandegöra vår verksamhet ännu mer flexibelt.


FACEBOOK - RÄDDA ASPVIK

För att bemöta och skapa motstånd mot den pågående planprocessen och exploateringsområdet för JM så har vi också startat en ny Facebooksida - Rädda Aspvik. Där lägger vi ut de argument vi har för att skapa motståndet. Gå gärna ut där och "gilla" sidan. Eller ännu hellre "dela" sidan till alla dina facebook-vänner så blir vi fler som hjälps åt!

Copyright © Alla rättigheter förbehållna